Fuck it

Klockan är tio, och jag har ätit frukost. Yoghurt med flingor, lite brända mandlar, och choklad.

Idag tänker jag skita i allt vad ångest heter. Idag tänker jag bada i självömkan, se på film, äta godis, äta kakor. Så mycket jag vill.


Imorgon kan jag låta bli att äta om det skulle vara så. Men idag tänker jag inte tillåta mig själv att må dåligt över maten.


Kommentarer
Postat av: Cole

Tycker inte du borde fasta imorgon hur mycket du än äter idag. Du var ju så jävla duktig förut! Blir orolig när du kommer med dom här tankarna igen =/ Ta hand om dig<3

2010-08-24 @ 16:22:56
URL: http://therottenlies.blogspot.com
Postat av: Lisa

Min syster kom ur det själv med mammas hjälp så hon fick aldrig ngn diagnos, mn hon hade nog liknande som jag. mamma kom på henne en gång när hon spydde kommer jag ihåg. jag tror hon hade det när jag gick i lågstadiet men kommer inte riktigt ihåg, kommer bara ihåg att hon nästan aldrig åt och isåfall bara sallad typ, och att hon satt i timmar på motionscyckeln. och så kommer jag ihåg den gången mamma kom på henne med att spy. det kansk påverkade mig eftersom jag alltid sett upp till henne, så på ngt plan kanske jag fick äs eftersom jag ville vara som henne. jag vet inte riktigt men det kanske har lite med saken att göra.

kram

2010-08-24 @ 17:10:00
URL: http://farfromperfect.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0