Ge oss Sverige tillbaka

Sverige är på väg åt helt fel håll. Utvecklingen går mot ett samhälle där vi stänger ute folk som är sjuka och fattiga, där folk från andra länder inte är lika mycket värda som "oss".

Jag trodde att vi ville ha en tillvaro där man får åka vart man vill, bo var man vill. Där man har oändliga möjligheter, och det viktiga är att man bryr sig om och hjälper varandra. Inte ett egoistiskt land där man får armbåga sig fram bäst man kan, och de som inte lyckas faller långt och landar hårt.

Det måste vända, och det måste vända nu.
Se till att Sverigedemokraterna inte får en chans, och se till att vi får ett mänskligare, mysigare och snällare Sverige, där alla faktiskt behandlas lika. Rösta på vänstern, miljöpartiet eller socialdemokraterna, så att vi åtminstone får en chans att vända åt rätt håll.


Kommentarer
Postat av: MY SECRET

Jag ska rösta på Vänsterpartiet! =)

2010-09-15 @ 14:31:14
URL: http://mysecret.bubbleroom.se
Postat av: Cole

håller inte med men tusen tack<3

2010-09-15 @ 20:32:47
URL: http://therottenlies.blogspot.com
Postat av: Ma

jag håller helt med om det med SD. Men jag vill absolut inte ha ett land där man tjänar med om man lever på A-kassan än om man jobbar... och anders borg ska vara kvar på sin plats! Han har ju äntligen sett till så att Sverige minska statsskulden istället för att öka den.

2010-09-15 @ 21:40:53
URL: http://madebyhell.blogg.se/
Postat av: SP

Miljöpartiet är ondska. Själv kommer jag rösta på SD, definitivt

2010-09-17 @ 17:14:12
URL: http://skinnypeople.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0