Ett tomt omklädningsrum och lilla jag

Det blev godis igår på bion. Lite mer än på bilden till och med. Men jag höll mig exakt till det planerade intaget, så det kändes helt okej.

Idag, mina vänner, har jag vägt mig. Vågen stod där alldeles bredvid mig i omklädningsrummet på gymmet, och det var ingen annan där. Bara jag och en våg. För er som har missat det så var det alltså över ett halvår sedan jag vägde mig sist. Så jag stod där och försökte bestämma mig för om jag skulle göra det. Tankarna stressade runt i huvudet, jag försökte förbereda mig, och lugna mig själv.
Jag vet ju att jag är smalare nu, jag har ju tagit mått. Jag måste vara beredd på höga siffror. Muskler väger mer än fett, och såhär vältränad har jag aldrig varit innan. Det är okej, även om jag väger 53 så är det okej.

48.

Jag vägde 48 kg.


Är lite arg på mig själv, för nu när jag har gjort det där svåra, så kommer jag våga väga mig igen. Men jag vill inte, jag borde inte, jag ska inte.

Idag är det 1800 kcal som gäller. Minst!

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag tar det som att du har gått ned i vikt?Jag måste verkligen ta en våg-paus, men jag vågar inte :( Så jävla löjligt verkligen. Har en våg på toan hemma och man går ju på toa det första man gör på morgonen och då kan man helt enkelt inte låta bli...

2011-02-03 @ 09:28:36
URL: http://anaaddict.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0