Grön mat

Det är roligt att laga mat och äta utan att väga den och fundera över hur man ska få den så kalorisnål som möjligt. Det blir gott, istället för vattnigt.

Dagens lunch. Makaroner med lax och broccoli. Enkel mat. Jag kokte broccoli, pasta och lax i samma kastrull. Av med vattnet, på med gräddfil eller creme fraiche, rödlök och en massa dill. Lite peppar och salt också.





Gårdagens. Makaronipudding med spenat, purjolök och ärter. Och ost!






Och ikväll blev det glass, efter lite msn-pepp från M. Det är ju fredag trots allt. Men nu är klockan över nio, så jag tänker lägga mig. Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Monélia

sv: jag vet faktiskt inte ! ;S grejjen är att det är inte bara när jag äter, det räcker att jag dricker vatten, eller lightläsk. jag fryser så jag stelnar !!

Men fick en kommentar om det innan oc hdet kan vara så att kroppen förbereder sig på att ta hand om mat och det krävs energi att sätta igång enzymerna och allting som ska bryta ner maten, och det kräver ju energi att bryta ner maten också och den energi som det krävs det tar den ju ifrån min kropp, ifrån det fettet " jag inte har" så att säga, därför fryser jag väl extra mycket för det är egentligen som om jag svälter ( fastän jag äter) haha xD så man måste äta större mängder ... när jag äter mer så fryser jag inte . Det slutar när jag får mer kolhydrater i magen, men det krävs ganska mycket kalorier, uppemot 1500 innan jag ska sluta frysa ...

kraam

2011-02-18 @ 22:32:16
URL: http://moneliasmemoarer.blogg.se/
Postat av: mimmi

jävlar vad snygga läppar!!

2011-02-19 @ 00:19:14
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: camilla

Hur gjorde du makaronipuddingen? den ser supergod ut :D

2011-02-19 @ 07:24:36
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Lisa

Jag tänkte detsamma faktiskt, jättesnygga! Och vad kul att du är på så rätt väg nu, fortsätt såhär nu:) kramar!

2011-02-19 @ 10:44:30
URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Mathea

FIN DU ! <3



SV: ja, det är så himla sant det du skriver. Det är svårt för oss icke kända människor att göra en påverkan. Det skulle vara mycket enklare om de högpresterande människorna gjorde någonting åt saken istället... Men det är ju som sagt lättare sagt än gjort.. <3

2011-02-19 @ 11:20:46
URL: http://lejonhuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0