Hellre muskler än spinkigt daller.

Jag minns när jag var smal, kanske 17 år. När jag och två kompisar satt på en gräsmatta, i shorts. Vi pratade om att cykla, om benmuskler. K spände sina muskler och sa att hon cyklade mycket. Sen skrattade vi åt mina, för de var obefintliga. Vaderna dallrade fast jag spände dem. Det var inget jag skämdes för eller tänkte på sen.

Men det är intressant, för jag var så smal då. Nu är jag större, men vaderna och låren är hårda, och man kan liksom se formen av musklerna. Jag har mycket hellre de här benen. Större, men helt klart snyggare.

Kommentarer
Postat av: Em

Jag gillar kunde jag då kan du på metrobloggen, riktigt peppande tjej! Jag försöker att kämpa, åt glass och fruktsallad trots att det kändes som jag bara ville springa därifrån men nu känns det lungt. Jag vet att jag bara måste låta tiden passera sen kommer jag glömma av känslan.Jo, du har till viss del rätt det ska jag inte säga men de upplevs nog värre än vad det är i bloggen. Jag ska inte skylla på någonting nu för jag ska försöka sluta med alla undanflykter men brukar oftast skriva i stundens hetta och sedan blir det inte som man tänkt sig.Jag kan erkänna att jag räknar kalorier i huvudet och att de känns jobbigt att komma över 1500 men jag räknar bara på måfå och jag håller ändå samma vikt så överstiger ändå väldigt mycket vissa dagar. Jag vet att jag kan tänka att jag får äta tex en biskvi om jag tränar tio min extra senare eller liknande men annars försöker jag undvika att äta den om jag inte ska träna. Vissa gånger kan jag äta ändå, dock sällan.Jag förstår att du bara vill väl och det är jag väldigt tacksam för men du borde nogockså se upp lite, du räknar också kalorier och liknande.Kram

2011-02-12 @ 18:23:37
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag har också tänkt så förr. Hellre lite mullig och vältränad, än spinkig och otränad.. man känner ju sig så mycket stabilare då.

En högre vikt gör att man ser stabil ut och ger en enklare respekt hos andra människor än om man ser ut som en klen liten flicka.. :)

2011-02-13 @ 10:30:11
URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: lifeiswhatyoumakeit.

Hellre muskler ja - äcklas så av mina lår som förvisso är smala men mjuka.

Armarna är smala och nästan lite muskliga,

men vill ha kvar storleken men mer muskler/mindre fett!

2011-02-18 @ 15:35:17
URL: http://benniys.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0