Sofi Lindberg

Sofi Lindberg har än en gång skrivit ett fantastiskt blogginlägg. Om hur ätstörningar drabbar den sjukas familj. Riktigt naket, starkt och fint. Läs det!
http://sofilindberg.myshowroom.se/att-leva-i-narhet-av-en-atstorning/

Tack

Vad glad jag blev att ni ville ha adressen till min nya blogg. Alla ni och era kommentarer har betytt jättemycket för mig, bara så ni vet <3
Förresten, en konversation mellan två i klassen:
M: Men oj, får se på din hand. Vad är det där för märken vid knogarna?
E: Jag vet inte riktigt.
M: Det ser ur som det är från typ en kapsyl.
E: Mm jag råkade skada mig på nåt bara.
Jag kan ju inte veta, men jag har mina aningar om vad det var för märken. Får hålla lite utkik innan jag säger något till E. Som för övrigt knaprar sallad varenda lunch, och får kommentarer om hur duktig hon är som äter så nyttigt. Usch.

Kanske hejdå.

Som ni kanske har märkt så går det inge bra för den här bloggen. Jag låter den dö ut lite, så får vi se om jag kommer tillbaks eller inte.
Jag har gått i skolan i snart två veckor, och jag har verkligen fullt upp. Träningen blir det inte heller så mycket med, och visst känns det jobbigt ibland. Jag har tänkt försöka pressa in två styrkepass i veckan bara. Det, plus en väldigt aktiv vardag får räcka för att hålla igång formen.
Skolan är sjuuukt rolig i alla fall, och även om det här året kommer vara stressigt och jobbigt och tungt, så blir det nog ett av de bästa åren i mitt liv.
Om någon av er vill ha adressen till min nya baknings- och annat-blogg, som är alldeles icke-anonym, så lämna er mailadress i en kommentar.
Kram!

Skola

Imorgon börjar skolan. Helt sjukt att jag faktiskt ska gå den här utbildningen. Man får lära sig helt sjuka saker. Socker- och chokladskulpturer till exempel.
Jag borde vara extremt nervös, men just nu känns det okej. Kanske har jag redan haft min dos av ångest inför det här. Typ förra veckan, det var vidrigt. Men nu är det lite spännande. Jag behöver något nytt.

RSS 2.0