Foton

Börjar bli lite nojig med alla bilder på min blogg. Jag tänker ju som så att jag ändå skriver så mycket om mitt liv, så om någon som känner mig hittar bloggen kommer de förstå att det är jag i vilket fall som helst. Men det känns ändå inte riktigt bra med alla foton. Jag får rensa lite snart.Och why, oh why, har jag mens igen? Palla...

Kommentarer
Postat av: Tove

Vad skulle du ta dig till om någon du kände hittade bloggen?

2010-11-26 @ 14:01:05
Postat av: h2o

sv: haha visst! så sitter man och skriekr "FAAAAAN VARFÖR KOPIERADE JAG INTE DET JAG SKREEEEV" för att man tror att allt försvinner ^^hahah ja! :( men jag är typ rädd för att folk ska tänka att jag inte behöver det eller typ "om hon inte åt dendär bananen varje dag klockan 10 hade hon säkert varit smalare". men dags att inse kanske att normala människor inte tänker så och sen att de inte har någon aning om hur bra det är att äta regelbundet.

2010-11-26 @ 16:47:04
URL: http://vatten.webblogg.se/
Postat av: Rafael

Höhö, så tänker jag också. Men min familj vet om mina ätstörningar och många i min närhet har nog uppmärksammat mina konstiga matvanor, så jag har bara tagit bort de värsta pro-anainläggen och de där jag skriver riktigt korkade saker. Så om nån hittar mig så tycker de inte jag är helt dum i huvudet, förhoppningsvis, även om de känner igen mig.

2010-11-26 @ 19:51:35
URL: http://anotherana.webblogg.se/
Postat av: latzia

haha : < neee. men tack ändå fina du ! <3

2010-11-26 @ 22:34:34
URL: http://latzia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0