I den lilla byn

Några dagar hos mina föräldrar. Så himla skönt. Lite lustigt att jämföra med i somras, när jag bodde här i ett halvår. Både mamma, pappa och min bror gick mig på nerverna, jag var irriterad och deppig hela tiden. Kände mig jagad och instängd (kanske för att jag hade saker att gömma då, som inte är i vägen längre).
Nu när jag hälsar på är det rena paradiset. Jag älskar den här platsen, och jag älskar min familj. Det är så härligt att vara här, för man kan släppa alla måsten ett tag, och bara göra det man känner för. Gå promenader i den riktiga naturen, komma ifrån stan. Här ska jag spendera mycket tid på sommarlovet (ja, man får ta sommarlov fast man är "vuxen").

Kommentarer
Postat av: Simone

Så skönt när man märker att livet förändras :)

2011-04-24 @ 13:36:53
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
Postat av: Erika

Sv: Vi hade det väldigt bra faktiskt, men till slut blev det mest att man hängde ihop just för att man gjort det så länge. Sjukt svårt att släppa det ändå...

2011-04-25 @ 21:06:09
URL: http://anaaddict.blogspot.com
Postat av: Erika

Sv: Du har rätt. Jag har dock vänner men jag känner mig lätt så ensam ändå... Sällskapssjuk.Du har rätt i det men jag har ändå misslyckats de senaste månaderna. Det gick bättre ett tag men sen började jag tänka för mycket på det... Jag tänker bara, så länge jag inte blir RÄDD för att äta så är det lugnt. Just nu är det bara jobbigt för att jag inte vill men måste jag så äter jag ju. Matlusten är väck bara. Helt skevt, det har ALDRIG hänt mig förut.

2011-04-26 @ 10:56:34
URL: http://anaaddict.blogspot.com
Postat av: Cole

ååh tack och vad glad jag blev :D<3

2011-04-26 @ 21:56:36
URL: http://broken-veins.blogspot.com
Postat av: Lisa

sv:

haha ja jag kom på det sen ;) herregud ibland undrar jag hur jag tänker haha ;)

2011-04-27 @ 13:21:27
URL: http://baravaralisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; ush ja, verkligen krångligtt...och förlåt för att jag frågar... men att det syns att jag är alldeles för smal, menar du på de bilderna i uppdateringsinlägget? eller menar du bara i allmänhet av alla bilder du sertt på mig hittils?

anledningen att jag frågar är för att om jag någongång kan SE att jag faktiskt ser för smal ut, så är det absolut INTE på de senaste fyra bilderna i det senaste inlägget.. !! färdör undrar jag om det var de su syftade på.kram på dig

2011-04-28 @ 18:18:21
URL: http://moneliasmemoarer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0