Hjälp

Påminn mig om att aldrig sova på dagen igen. Sån sjuk sömnparalys och dröm jag hade. Shit.

Det började med ett ringande skrikande ljud i öronen, som blev högre och högre, och så kunde jag inte röra mig. Tre okända personer skrattade runt mig, under tiden jag och sängen snurrade och liksom flöt iväg. Jag kunde inte andas, jag försökte skrika. Jag skrek, gud vad jag skrek. Någon sprutade vatten ur en vattenslang, in i min mun. Jag kunde inte röra mig, inte andas.
Jag försökte vara lugn, försökte att bara somna om, men det fungerade inte. Jag fick sån panik. Jag trodde att roomie kom hem, och jag skrek och krälade på golvet och såg suddigt. Såg bara vissa saker, och visste inte vad som var dröm och verklighet.
Jag låg i sängen och försökte resa mig upp. Lyckades tills slut komma upp till halvsittande, och då spottade och kräktes jag ut något slemmigt och lila, som kan ha varit min tunga.
Jag var helt livrädd att det aldrig skulle ta slut, för jag var hela tiden medveten om att det var sömnparalys och drömmar.

När jag till slut kände att det släppte, att jag var vaken på riktigt, då vågade jag knappt öppna ögonen eller röra mig ifall det inte skulle gå.

Kommentarer
Postat av: Em

Säger till om jag byter blogg:)Känns hemskt att du skrev så, vet att jag fortfarande har problem men ätstörning vet jag inte eller jo kanske men vill vara frisk:( Jag dricker ju protein och tränar ändå inte så mkt?

2011-02-09 @ 19:49:12
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-02-09 @ 23:34:37
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: cole

Men nu har han jag gillar slutat prata med mig helt. Han är ett svin och jag är fortfarande galen i honom...

2011-02-10 @ 00:32:59
URL: http://therottenlies.blogspot.com
Postat av: Lisa

Usch, läskigt! hade också en jättekonstig dröm häromnatten men inte i nivå med den.. herregud.. Hoppas det inte händer igen..

2011-02-10 @ 20:55:54
URL: http://hatkarlek.wordpress.com
Postat av: J

ÅÅ va skönt att läsa om fler som har dessa sömnparalyser, det är inte så vanligt.. Jag har det oxå, det är verkligen viiidrgt!! Speciellt när man har som "mardrömmar" i paralyserna, så som du beskriver.. vet du mer om dessa? kan man bli av med dom? och varför har man dom?=)

2011-02-11 @ 15:05:39
URL: http://mittfelaktigaliv.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0