Helt slut

Fredag nu. Planen för dagen är att sitta hemma och läsa, dricka te, se på tv. Ska städa också, och flytta grejer mellan rummen. Men framför allt vila. Mina muskler är löjligt trötta och det är jobbigt bara att gå upp för trappan. Men det känns bra, eftersom jag vet att det beror på all träning. Den senaste veckan har sett ut såhär:


Lördag: Aerobics
Söndag: Step
Måndag: Step
Tisdag: Step
Onsdag: Afro
Torsdag: Aerobics


Jag har tränat sex dagar i rad, och igår orkade jag knappt med styrkedelen på aerobicspasset. Så nu ska kroppen vila så att den hinner bygga muskler.


Förmodligen kommer mamma köpa kakor eller godis till ikväll. Och jag har en enkel regel (som säkert blir svår): Hetsa inte!

Jag ska äta så mycket jag måste för att min mamma inte ska misstänka något alls. Hon vet ju alla knep, hon vet vad hon ska hålla utkik efter (hon har haft anorexia), och hon kommenterade för ett tag sedan att det ser ut som om jag har gått ner i vikt (jag sa att jag inte vet, för jag väger mig inte. Men att jag känner mig snyggare efter att jag började träna mycket). Hon vet att jag har varit missnöjd med min vikt, så hon är nog lite extra uppmärksam.


Så, det är för riskabelt med ursäkter som att jag ska börja äta nyttigt eller inte mår riktigt bra. Därför ska jag äta så mycket som jag måste för att hon inte ska se något annorlunda eller misstänkt. Det kan innebära två godisbitar, eller så kan det innebära tre olika sorters kakor och en halv påse godis. Jag får acceptera det hur det än blir, men INTE börja tänka att "nu är det skitsamma, nu kan jag lika gärna passa på att äta ännu mer". Så, jag har ingen aning om hur många kalorier det blir idag, men någon hets ska det fan inte bli.

Kommentarer
Postat av: emly

OJ ! :D gjorde du?

Ja du få mer än gärna visa mig! Nu blev jag nyfiken.

2010-03-05 @ 14:37:46
URL: http://ninequestion.blogg.se/
Postat av: mary

Hejsan. Fin blogg !!

jag har startat en bloppisblogg vilket innebär att jag säljer BILLIGA kläder på min blogg, kika gärna in och se om du är intresserad av något :D



http://bbloppis.blogg.se

http://bbloppis.blogg.se

http://bbloppis.blogg.se

http://bbloppis.blogg.se

http://bbloppis.blogg.se

http://bbloppis.blogg.se

2010-03-05 @ 21:24:35
URL: http://bbloppis.blogg.se/
Postat av: Anonym

du har en sjukt bra blogg!



KOlla gärna in min :)

2010-03-06 @ 22:38:26
URL: http://anaangest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0