Svar på kommentarer

Svar till Sofia: Jag blir väldigt glad av att höra det. Men tyvärr har jag ingen tid att skriva här. Jag kanske kommer tillbaks när (om) det blir lite lugnare med skolan och allt. Kram!
Svar till Julia: Åh, tack för din kommentar! För att du påminner mig om hur viktigt det är att aldrig ge efter för dumma impulser och jävliga känslostormar. Jag blir så rörd när du skriver att jag har varit någon slags inspiration. Kan inte riktigt förstå det, men tack tack tack.
Jag fortsätter kämpa, och det går bra. Den där dagen var en engångsföreteelse, och jag tänker inte spy mer.

Monélia is back!

Ni som brukar läsa Monélias blogg. Ifall ni, som jag, tappade bort henne när hon stängde bloggen, så ska ni veta att hon har börjat blogga på envanligandersson.blogg.se istället! :)

Måndags

I måndags skrev jag ju att jag höll på att hetsa. Och värre blev det, och spydde gjorde jag. Jättekonstigt egentligen, jag förstår inte varför. Senaste gången jag spydde var nog i vintras.
Det var hemskt och jag hade ont i halsen i flera dagar, och jag får inte göra det igen. Det har blivit väldigt mycket godis och kakor senaste tiden, det är det som känns jobbigt. Men jag får inte börja med något sånt. Usch.

Hets?

Åh nej... Jag har ätit typ hundra gram naturgodis, och nu går det utför. Choklad och godis vill jag proppa i mig. Fy, det här kan bli jobbigt.

RSS 2.0